Мила

Питали ли ли сте се защо сме се родили? Моят отговор е: за да бъдем щастливи. Пътят към удолетворението и радостта от живота за всеки е различен и всеки го постига по своему. За мен една от най-големите радости е когато съм помогнала да се намери, пък и да се извърви, пътят към здравето, спокойствието, изобилието, таланта…Когато съм помогнала някому да бъде.

Всеки човек носи в себе си Божествената искрица, но не винаги си спомня за това. В невидимото се намират отговорите на много житейски задачи. Вие сте в състояние да промените живота си, в което и да е от неговите проявления. Да! Не знаехте ли?
Вие можете
Аз мога
Заедно можем да надвием болестите, самотата, да постигнем изобилие, удовлетворение и радост.

Това е процес, в който чудесата сътворявате вие, а аз ви подкрепям по Вашия път към Вашите желания, здраве и мечти.
В моите търсения как, изминах не малък път и продължавам да се уча всеки ден.

В детството си учех чужди езици защото ме убеждаваха, че това ще отвори други светове. После – инженерни науки, програмиране, маркетинг…за да открия, че най-трудното умение е да намериш себе си, да чуеш и разбереш Истинския си Аз и, че отговорите на най-сложните въпроси, решенията на най-сложните задачи са в нас. Че Истинският ни Аз знае и кога и как. Всичко.
Рейки, Тибетски жречески практики, Регресионна терапия, Висша алхимия, Спиритуално майсторство: Безсмъртие и управление на кармата, Ченълинг, Кен Коо Баал…

Да се срещнем, да сътворим, да реализираме в здраве и удовлетворение, да живеем, да живеем, да живеем. Да бъдем.Това е моята задача.

А вашата?

С обич

Мила Т.

Loading...
Запиши час он-лайн

+ 359 88 830 9079

mila@ezoworld.eu