КОИ СМЕ НИЕ – ПРИЗВАНИЕ

Наричат ни ВЪЛШЕБНИЦИ, но всъщност сме екип от хора, обединени и вдъхновен от обща цел – да предоставяме услуги, основаваще се на исконни знания. Възпитаници сме на Тибетска академия и претендираме за солидни знания и опит. Създадохме този сайт с много любов за хората, които търсят методи за разрешаване на своите здравословни, финансови, кармични или други проблеми!

Ние сме обединени от целта да помагаме чрез знанията и уменията си като вървим по пътя заедно с теб и израстваме заедно. Ако се питаш за какво израстване говоря – ще ти го кажа – всяка болка, физическа или душевна е урок. И тези уроци можем да ги учим и разрешаваме като включваме смеха, радостта и доверието. Благодарността и любовта в сърцето са основните съставки, които променят съдбата на един човек и превръщат невъзможното в реалност.  А дали ще избереш това – то е правото ти на личен избор. Без твоята вяра нищо няма да се промени. Ти ще си главен участник в пътя, а ние само ще те придружаваме и подкрепяме. Но тук е валидно и обратното – ние също вървим по собствения си път, а ти и твоят случай ще ни придружава. Светът, в който живеем е едно свързано цяло и твоята болка или дискомфорт за да стигне до нас, е защото отеква вътре в нас.

С удоволствие цитирам любима мъдрост:

„Всемирът е едно. Всичко и всички са свързани помежду си чрез невидима плетеница от истории. И да го знаем, и да не го знаем, всички водим безмълвен разговор. Не причинявай зло. Проявявай състрадание. И недей да злословиш зад гърба на другите – не отправяй дори наглед безобидни нападки! Думите, които излизат от устата ни, не изчезват, а постоянно се трупат в безграничното пространство, за да се върнат при нас, когато му дойде времето. От болката на един ще заболи всички. От радостта на един ще се усмихнем всички.“
Шамс от Тебриз (Елиф Шафак, „Любов“)

Единствената разлика между теб и нас е, че сме чукали на същите врати преди теб; че не сме откривали решение на грижите си преди теб и че сме намерили своите решения преди теб!

За да си тук, явно нещо те е довело при нас. Усмихни се! Потърси намираш ли отговор или решение на въпросите си или тревогите си! Виж с какво можем да сме ти полезни! Каквото и да ти хрумне, каквото и да решиш – то ще бъде само и единствено твое решение. Дали ще се движим в една посока или ще затвориш страницата и ще се прекръстиш, забавлявай се!

Бъди здрав!

Бъди щастлив!

Бъди благословен!

Людмила Трейман - Мила
Людмила Трейман - Мила
Инженер, маркетолог, спиритуален мастер.
Виж повече
Безплатна консултация
Даниела Власева - Дани
Даниела Власева - Дани
Грандмастер Рейки 9 и Рейки учител, Ментална енергия, Кен Ко Баал/Сила на рода/, Древни Тибетски Ж. Практики, Висша Алхимия Мастер 3 към „Тибетска Академия “ .

Виж повече
Безплатна консултация
Миглена Костова - Мeги
Миглена Костова - Мeги
Тибетска Академия с профили Безсмъртие и Карма. Мастер по Карма. Тибетски лечебни практики и лечение чрез енергизиранe и възстановяване на различни заболявания. Регресионна Терапия, Ченълинг и Спиритуален мастер
Виж повече
Безплатна консултация
Мария
Мария
Възпитаник на „Тибетска Академия „. Завършила курсове и практикува като Грандмастер Рейки, Ментална енергия, Древни Тибетски Жречески Практики и Висша Алхимия към „Тибетска Академия“.
Виж повече
Безплатна консултация