Как протича лечебният или друг сеанс?

Първо се организира безплатна консултация, която продължава 20-30 минути.

Тя е много важна, защото по време на нея се конкретизира въпроса, по който ще се работи – здравословен или от друго естество. Осъществява се опознаване на страните и най-важното е изграждането на доверие и познаването на личната вибрация на човека. Всеки има своите търсения и нужди и именно затова всеки сеанс е индивидуален и уникален.

Доказано е, че заболяванията са блокажи в свободното протичане на енергията в тялото. Целта при лечебния сеанс е изчистването именно на тези блокажи, повишаване както на енергията, така и на вибрационната честота на лекувания. Още след първия сеанс ефектът на хармонизиране на клиента и промяната в самочувствието му е осезаем.

За самия лечебен сеанс е нужно клиентът да е в покой – легнал или седнал.  Важното е да му бъде комфортно и спокойно. Да няма ангажименти като срещи с хора, да шофира, работа с техника и др., които биха го  разсейвали или напрегнали.

Както казахме, в уговорения час клиентът ляга/сяда удобно и се отпуска. Терапевтът създава телепатичен канал и започва лечебния сеанс. Лечебната практика е комбинирана, което означава, че включва най-подходящите за конкретния случай енергийни методи.

Тъй като тялото заболява или хронични заболявания се обострят когато има енергиен срив, т.е. жизнената енергия падне, това, което прави терапевтът е да отстрани енергийните блокажи, да отстрани негативните ментални програми и да повиши вибрацията на органите и системите в тялото, като зададе оздравителни настройки с което се дава рестарт на възстановителния процес.

В зависимост от сериозността на проблема е и броят на сеансите. Целта е постигане на желания резултат, т.е. добро физическо здраве,  психическо равновесие и добро себеусещане. Има хора, които постигат този резултат с 1 лечебна практика, но има и такива, които се нуждаят от няколко сеанса. Факт е, че още при първата лечебна практика настъпва осезаема промяна и човек възвръща вярата си в живота и радостта.

По подобен начин се провежда и работата за решаване на всички други житейски ситуации.

Удобството на дистанционната работа е в уговарянето и провеждането на сеанс в удобно и за двете страни време. Това, че се работи от разстояние по никакъв начин не влияе на качеството и ефективността на проведената практика.

Запиши се за безплатна консултация.

Людмила Трейман - Мила
Людмила Трейман - Мила
Инженер, маркетолог, спиритуален мастер.
Виж повече
Безплатна консултация
Даниела Власева - Дани
Даниела Власева - Дани
Грандмастер Рейки 9 и Рейки учител, Ментална енергия, Кен Ко Баал/Сила на рода/, Древни Тибетски Ж. Практики, Висша Алхимия Мастер 3 към „Тибетска Академия “ .

Виж повече
Безплатна консултация
Миглена Костова - Мeги
Миглена Костова - Мeги
Тибетска Академия с профили Безсмъртие и Карма. Мастер по Карма. Тибетски лечебни практики и лечение чрез енергизиранe и възстановяване на различни заболявания. Регресионна Терапия, Ченълинг и Спиритуален мастер
Виж повече
Безплатна консултация
Мария
Мария
Възпитаник на „Тибетска Академия „. Завършила курсове и практикува като Грандмастер Рейки, Ментална енергия, Древни Тибетски Жречески Практики и Висша Алхимия към „Тибетска Академия“.
Виж повече
Безплатна консултация